Miért pont a PRO-CAM-et válasszam?

Bérelj profi kamerarendszereket a PRO-CAM-től elérhető áron.
MÁR JELEN VAGYUNK:

  • rallytúrákon
  • rallysprinteken
  • amatőr versenyeken is.

Ízelítőként tekintsd meg az alábbi videót:

Cégünkről

 Cégünk a kezdetek – 1996 – óta két fõ tevékenységgel foglalkozik:
  • Az egyik a televíziós - filmes szakmában használatos professzionális kameramozgató berendezések bérbeadása, üzemeltetése. Errõl bõvebben itt olvashatsz.

  • A másik fõ irányvonal a speciális kamerák és kamerarendszerek bérbeadása, üzemeltetése, elsõsorban autósportban és egyéb extrém sportokban egyaránt.


Elõször is öntsünk tiszta vizet a pohárba:

  
 
Magyarországon a Pro-Cam volt az elsõ, aki arra alkalmas technológiával belsõ felvételeket készített. Rajtunk kívül ma már több cég is foglalkozik belsõ kamerák üzemeltetésével. Ezen cégek gyakorlatilag semmilyen összefüggésben nem állnak a Pro-Cam Bt.- vel. Az a tény, hogy a különbözõ cégek által - fõképp régebben - használt berendezések szinte teljesen egyformák voltak, az annak köszönhetõ, hogy ezen cégek egyaránt a Pro-Cam által fejlesztett, a részben épített berendezéseket használták – használják. Hogyan lehetséges ez? Nagyon egyszerû. Volt aki korrekt hosszú távú megállapodásnak, volt aki egy ügyes cselnek köszönhette a technológiát… 
 
És egy kis történelem…
 
Kapcsolatunk a rallyval valamikor 1993-94-ben kezdõdött, amikor is a sors – Tóth Vili személyében - összehozott Zágon Zsoltival, s néhány évig a kék Premieres mellényben szívtam a port a pálya szélén lelkesen, kamerával a vállamon. Majd részben a „veszélyes üzem”, részben a kihívás miatt felhagyva ezen hobbimmal, elkezdtem olyan speciális kamerarendszerek építését, amelyek lehetõvé tették professzionális belsõ felvételek készítését – amely abban az idõben szinte elérhetetlennek tûnt. 
Az „idõsebb” fanok még emlékezhetnek a „Cigány” Varga Zoli – Tóth Vili páros belsõ felvételeire ’96 környékérõl, de a Bathó – Kosztolányi duó híres Pólus Centeri prológját említve biztosan többen felkapják a fejüket. Igen, már ezeket a felvételeket is mi készítettük. Az ezt követõ években – gyakorlatilag napjainkig – az igényekhez igazodva folyamatos fejlesztés történik.
Berendezéseinket magunk tervezzük, saját kezûleg építjük, gondosan válogatott – hosszasan tesztelt - alkotóelemekbõl. Elsõdlegesen a minõséget tatjuk szem elõtt, s mindent megteszünk annak érdekében, hogy az elkészült felvételeket minél jobb minõségben tudjuk átadni megrendelõinknek.

Mottónk:   Pro-Cam – ha a minõség is számít.
 

További részletek a Szolgáltatások menüpont alatt.